КОБЗАР  ВАЛЕРІЙ ХАРЧЕНКО

ОФІЦІЙНА СТОРІНКА КОБЗАРЯ З ДНІПРА ВАЛЕРІЯ ХАРЧЕНКА

понеділок, 21 травня 2018 р.

АВТОРИ ТА МОСКОВИТИ - СПІВПРАЦЯ ЧИ ВИКОРИСТАННЯ ВСЛІІПУ?

Брати Капранови поширив допис — почувається замисленим разом з Дмитром Віталієм Капрановим.
21 хв
Індіанці-сіу кажуть: "Коли хтось поводиться, як скунс, має хвіст, як скунс, і смердить, як скунс - значить це скунс."
Навколо Київських Лярв та виступу на них українських поетів була багато суперечок.
павло вольвач не полінувався знайти російську збірку про Крим, весну і війну донбаську, в якій представлені зокрема учасники цьогорічних Лярвів.
Є питання? І не треба казати: "ми не знали, там лише двоє і т.д." Якби українські поети знали мову сіу, вони б могли зрозуміти, про що ідеться. Тому перекладаємо з мови ідніанців: "Якщо хтось поводиться, як сепар, виглядає. як сепар, і смердить, як сепар - значить це сепар", Інших доказів не потрібно. Так що, шановні поети, будьте уважні і обережні з такими фестивалями та такими організаторами.
павло вольвач
с, вони переконують, що там все нормально: «жодних георгіївських стрічок», «ніяких закликів «мишебратья». Знову ж таки, портретів гівімотороли немає. Спасибі, мілиє зайци. Плюс, у разі чого, завжди можна сказати: «я не знав», «я не чула-не бачила». Скажімо, таких ось «антологій» і декого з її учасників, які від весни кримської перестрибують на лаври київські.
«Громкий голос поэтов, которые в силу особой хрупкости своих душ раньше всех увидели, где сегодня проходит линия фронта вековой борьбы русского народа за право жить – на своей земле и по своим законам»
https://knigovek.ru/ya-izranennaya-zemlya-russkaya-poeziya-…

Немає коментарів:

Дописати коментар